[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Design rekkverk for den kresne

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hos Forefence er vi opptatt av å gjøre dit uteområde perfekt. Rekkverk er praktiske i den forstand at de sikrer mot fall fra terrasser og balkonger samtidig som de hindrer uønsket innsyn og skjermer mot vind. Men rekkverk bærer også et viktig estetisk preg som er med på å gjøre ditt uteområde spesielt.

Med vårt rekkverk garanterer vi at du får det preget du er ute etter. Ønsker du å utnytte utsikten maksimalt tilbyr gjennomsiktig rekkverk spesiallagd etter din terrasse eller balkong. Eller kanskje du ønsker en kombinasjon av frostet og gjennomsiktig glassrekkverk for å beholde utsikten, men samtidig skjerme for innsyn. Vi tilpasser altså rekkverk etter dine behov, både i design, bredde og høyde.

Vi i Forefence ser nødvendigheten i et komplett uteområde. Inviterer du gjester på besøk, er det utrolig fint å kunne sitte ute å se ut på utsikten gjennom et rekkverk. Enten det er sommer eller vinter – det er alltid fint å kunne se ut og nyte det som er i naturen.

Ta en titt på vårt utvalg på vår nettside. Vi tilbyr flere varianter av design rekkverk!