Modulbasert KONSEPT

Solid, lang levetid, stor valgfrihet og enkel montering, kjennetegner produktene. Med mange unike design møter Forefence de fleste behov.

Systemet er modulbasert, og «skreddersys» til ethvert prosjekt. Løsningene leveres som rekkverk, levegger, gjerder og porter. 

Rekkverk Gjerder Levegger
Glassrekkverk med sotet glass

SOLID, TESTET OG FORSKRIFTSMESSIG

Stolpene til vårt modulbaserte system har bestått testing hos SINTEF, og de leveres i børstet rustfritt/syrefast stål (AISI 316). Dette er det stålet med best bestandighet mot rust og korrosjon, og brukes ofte i miljøer med høyt saltinnhold i luften f.eks. i kystnære områder eller ved tungt saltede veier.

MODELLER I «ALLE FARGER»

Vi kan pulverlakke i alle farger. Delene produseres i børstet rustfritt syrefast stål (AISI 316 ) før de pulverlakkeres.

Et komplett system!

Levegger, trapperekkverk, porter og lys

Forefence er skreddersøm, men likevel genialt enkelt. Designene finnes i tillegg til rekkverk som levegg, trapperekkverk og porter. Vi kan også levere LED-lys integrert i glassrekkverkene.

Våre unike stolper, som binder rekkverkene sammen, gir dessuten ditt rekkverk eller levegg ekstra egenskaper. Systemet gir et lunere skydd for vær og vind fordi materialene monteres inn i de solide stolpene. Om utsikten er viktig, gir våre stolper mulighet for maksimum avstand og store glassflater. Alt etter forskriftene.

Mer om Levegger
PORT I TERMOASK
Mer om Porter

Trapperekkverk

Seilduksrekkverk ytterst på bryggen i design Sjanti

Sjanti – kassettsystem for duk

Nå kan du få lys i alle Sonate-design

Med sitt unike design og fleksibilitet kan glassrekkverkene fra Forefence nå leveres med integrert og dimbart LED-lys. Spesialutviklede stolper gjør at man kan montere LED-lys i et skjult system til alle glassdesignene i Sonate-serien.

Det har vært svært viktig for Forefence å opprettholde sin sterke kvalitet og servicevennlighet, også i forbindelse med lysdesignene.

Totalløsningen er blitt unik i design og bruk, og understreker opplevelsen av høy kvalitet.

Glassrekkverkene fra Forefence opprettholder sitt eksklusive uttrykk også etter at mørket har senket seg.