SAMARBEIDSPARTNERE

 

Forefence lager designprodukter til uterommet med eksklusiv kvalitet, de er stolte over sine solide samarbeidspartnere.

uteDESIGN er en totalleverandør av skreddersydde utestue-løsninger til uterommet. Kjerneproduktene er pergola, utestuer, markiser og innglassing. uteDESIGN har som visjon å skape hverdagsmagi på uteplassen! Besøk deres nettside her.

Plateteknikk er spesialisert innen sveis og bearbeidelse av rustfritt stål, syrefast stål, og aluminium. De har en moderne maskinpark som muliggjør døgnkontinuerlig drift uten bemanning. Kompetanse, fleksibilitet, kvalitet, kapasitet og kreativitet er fem på topp for Plateteknikk. På en effektiv måte løser de kundenes små og store behov.

Modum Glassindustri AS er en av pionerne innen glass-produksjon i Norge. De har høy kompetanse og en topp moderne maskinpark. Høyt kunnskapsnivå er en styrke hos Modum Glassindustri AS. De bistår med spesialtilpasninger på utforming og glasstype som tilpasses våre prosjekt.

Moelven Wood utvikler og produserer et stort utvalg tre-baserte bygg- og interiørprodukter med høy foredlingsgrad, hovedsakelig for salg i byggevarehandelen i Skandinavia. Gå til deres nettside her

Treverkstedet AS har spesialisert seg på å lage spesialinnredninger til kontor/arbeidsplasser, restaurant, butikk og privat innredning.

OBOS Block Watne Så lenge Block Watne har eksistert, har de vært en viktig del av byggingen av det moderne Norge. Når de nå skifter navn til OBOS Block Watne, vil vi stå enda sterkere i arbeidet med å lage boliger nordmenn kan leve godt i.

Mesterhus er en landsomfattende huskjede med rundt 150 frittstående byggmesterfirmaer. De bygger kvalitetshus forankret i fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen.

Döllken-Lighting utvikler, produserer og selger lineære LED-moduler. Innen disse områdene er de kjent for sin teknologiske kunnskap, materialer av høy kvalitet og førsteklasses service. Deres Infinite Light System-produkter er egnet både for bruk i kreativ design og for spesialiserte tekniske applikasjoner.

StartBank Leverandørregister for bygg, anlegg, forvaltning, forsikring og eiendom. Forefence er fullt registrert som leverandør i StartBANK.
Byggenæringens Landsforening (BNL) har med utgangspunkt i prosjektet ”Seriøsitet i byggenæringen”, etablert et felles leverandørregister for BA-næringen.
Formålet med leverandørregisteret er å bidra til at aktørene i BA- næringen kan konkurrere på like vilkår. I tillegg vil en gjennom ordningen oppnå en effektiv og ressurssparende informasjonsdeling av felles opplysninger.