Glassrekkverk til veranda

Hos Forefence er vi opptatt av å gjøre dit uteområde perfekt. Rekkverk er praktiske i den forstand at de sikrer mot fall fra blant annet veranda samtidig som de hindrer uønsket innsyn og skjermer mot vind. Men rekkverk bærer også et viktig estetisk preg som er med på å gjøre ditt uteområde spesielt.

Med vårt glassrekkverk garanterer vi at du får det preget du er ute etter. Ønsker du å utnytte utsikten på din veranda maksimalt tilbyr gjennomsiktig glassrekkverk spesiallagd etter din veranda. Eller kanskje du ønsker en kombinasjon av frostet og gjennomsiktig glassrekkverk for å beholde utsikten, men samtidig skjerme for innsyn. Vi tilpasser altså glassrekkverk etter dine behov, både i design, bredde og høyde.

Vi i Forefence ser nødvendigheten i et komplett uteområde. Inviterer du gjester på besøk på din veranda, er det utrolig fint å kunne se ut på utsikten gjennom et transparent, elegant glassrekkverk. Om det er sommer eller vinter, er det alltid fint å kunne se ut og nyte det som er i naturen.

Ta en titt på vårt utvalg på vår nettside. Vi tilbyr flere varianter av design!