Lekre og praktiske glassrekkverk

Hos Forefence er vi opptatt av å gjøre ditt uteområde perfekt. Rekkverk er praktiske i den forstand at de sikrer mot fall fra terrasser og balkonger samtidig som de hindrer uønsket innsyn og skjermer mot vind. Men rekkverk bærer også et viktig estetisk preg som er med på å gjøre ditt uteområde spesielt.

Med vårt glassrekkverk garanterer vi at du får det preget du er ute etter. Ønsker du å utnytte utsikten maksimalt tilbyr vi gjennomsiktig glassrekkverk spesiallagd til din terrasse eller balkong. Eller kanskje du ønsker en kombinasjon av frostet og gjennomsiktig glassrekkverk for å beholde utsikten, men samtidig skjerme for innsyn. Vi tilpasser altså glassrekkverk etter dine behov, både i design, bredde og høyde.

Vi i Forefence ser nødvendigheten i et komplett uteområde. Inviterer du gjester på besøk, er det utrolig fint å kunne sitte ute å se ut på utsikten gjennom et transparent, elegant glassrekkverk. Om det er sommer eller vinter, er det alltid fint å kunne se ut og nyte det som er i naturen.

Vi ønsker deg velkommen til å ta en titt på vårt utvalg på vår nettside. Vi tilbyr flere varianter av design.