Stort utvalg av praktiske og lekre glasslevegger

Har du et uteområde utsatt for vind og innsyn? Levegg til din terrasse er den perfekte løsningen til dette. Ikke bare fungerer Forefence sine glasslevegger slik de skal, men de tilgjør også et estetisk preg til ditt uteområde. Vi tilbyr flere varianter av design, der du selv kan bestemme hvor mye innsyn/utsyn du vil ha. Vi tilbyr blant annet Quartet levegg, en elegant glasslevegg i laminert frostet glass og med børstet rustfritt syrefast stål, som kan for eksempel kombineres med Sonatre Tre levegg.

Glasslevegg kan ha flere funksjoner, og dermed er det viktig å velge glasslevegg ut ifra hva ditt uterom trenger for å bli komplett. En glasslevegg kan blant annet skape lune uterom, skjerme for innsyn, skygge for sterk sol. I tillegg kan man skape nye, spennende soner ved bruk av riktig glasslevegg. Vil du ha et område der barna kan leke fritt, samtidig som du har ett område dedikert til spiseplass? Eller kanskje du ønsker et elegant bassengområde? Glasslevegg gjør nettopp dette enkelt og plettfritt.

Ta en titt på vårt utvalg. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss i Forefence. Vi er her for å hjelpe deg med å lage ditt uteområde perfekt.