Vedlikeholdsfritt rekkverk

Hos Forefence er vi opptatt av å gjøre dit uteområde perfekt. Rekkverk er praktiske i den forstand at de sikrer mot fall fra terrasser og balkonger samtidig som de hindrer uønsket innsyn og skjermer mot vind. I tillegg bærer også rekkverk et viktig estetisk preg som er med på å gjøre ditt uteområde spesielt. Materialene brukt i rekkverkene er av topp kvalitet og rekkverkene er produsert i Norge. I tillegg til suveren kvalitet er materiale vi bruker i våre rekkverk vedlikeholdsfrie, utover alminnelig rengjøring.

Med vårt rekkverk garanterer vi at du får det preget du er ute etter samt enkelt vedlikehold. Ønsker du å utnytte utsikten maksimalt tilbyr gjennomsiktig glassrekkverk spesiallagd etter din terrasse eller balkong. Eller kanskje du ønsker en kombinasjon av frostet og gjennomsiktig glassrekkverk for å beholde utsikten, men samtidig skjerme for innsyn. Vi tilpasser altså rekkverk etter dine behov, både i design, bredde og høyde, samtidig som vi forsikrer deg at det blir vedlikeholdsfritt.

Vi i Forefence ser nødvendigheten i et komplett uteområde. Inviterer du gjester på besøk, er det utrolig fint å kunne sitte ute å se ut på utsikten gjennom et rekkverk. Enten det er sommer eller vinter – det er alltid fint å kunne se ut og nyte det som er i naturen.

Ta en titt på vårt utvalg på vår nettside. Vi tilbyr flere varianter av design!